Härliga dagar

2013-05-31 18:35:13 Familj & Vänner
» Kommentarer(0) «


Denna underbara Fredag har pappa jag och Smulis varit på Bultofta och gått en lång lång runda där. Melody vägrade sitta i vagnen så den mesta tiden fick jag bära henne istället. Vi gick förbi en damm där det fanns massor med ankor och ankungar. Smulis tittade på dom och pekade dadada.. När vi skulle gå därifrån så blev det skrik och en massa slag på mamma lilla, hon blir så förbannad om hon inte får som hon vill..

Vi gick vidare i det sköna vädret och helt plötsligt såg man två arbetshästar vara ihopkopplade med varandra och efter dom sitter en gubbe på en sån handgräsklippare hästarna drog den efter sig och klippte gräset. Måste ta år och dagar men gud så roligt att man tar fram äldre saker igen som inte skadar naturen..
 
Moffa och Smulis i vagnen
Helt fantastiskt
Tittar på hästarna
Väldigt intressant
Sötare än socker

Tvärvägrar att åka vagn
Varför slita på vagnen, när vi kan slita på mamma ;)

Mycket på en och samma gång

2013-05-31 18:01:56 Mammas & Melodys Vardag
» Kommentarer(2) «


Hej vänner!
Det är kaos här hemma. Håller på med köket och målar och tapetserar om. Har tänkt på det länge att göra om köket, men det har varit mycket snack och lite verkstad. Men nu äntligen är det igång och hela köket är i vårt storarum just nu. Melody vill hela tiden krypa ut i kaoset i köket och jag springer här fram och tillbaka hihi..

Idag fick vi äntligen hem Melodys fina personliga tavla. Köpte en ram och nu är den på väggen! Perfekt och super fin är den..


Det vackraste på denna jord

2013-05-28 21:35:35 Smulbebisen
» Kommentarer(1) «Reser sig upp upp upp

2013-05-28 18:37:54 Smulbebisen
» Kommentarer(0) «


Melody har försökt och försökt flera gånger nu med att resa sig upp mot saker och ting. Hon lyckas med att resa sig upp helt mot mig, men nu har hon börjat med detta i sin säng också. Det känns inte som det var så länge sedan hon va så liten och inte ens kunde sitta upp och nu från ingenstans så kan hon massor med saker. Tiden går fort men härligt att få vara med under hennes utveckling dagligen. Hon lär sig nya saker och ting för varje dag som går.. Lilla älskade gryn du förgyllar ens dagar <3
 

Tisdag morgon

2013-05-28 07:55:02 Mammas & Melodys Vardag
» Kommentarer(0) «


Ännu en ny dag är här..
Trött är bara förnamnet och en gnällig liten flicka har jag här bredvid mig. Snart ska vi gå upp ur sängen och in i köket för lite frukost.. Sen blir det dom vanliga rutinerna tvätta sig och klä på sig hihi... Kommer sedan åka hem till Moffa för att umgås med honom ännu en dag. Vi ska göra lite ärende och vi ska se till att få hans hår klippt börjar bli långt igen.


Bära smulan dagen

2013-05-27 20:44:24 Mammas & Melodys Vardag
» Kommentarer(0) «


Gokväll!
Denna dagen har dödat min rygg totalt. Melody har varit så mammig och jag har burit på henne från morgon till nu. Här behövdes även städas här hemma och med en liten som inte vill det så va det bara att komma på en snabb lösning BÄRSELEN! Räddaren i nöden. Jag dammsugare, skurade golvet, dammade och skurade toaletten med henne på magen. Nu ligger man i sängen och vill säga god natt, men varför ska man sova när man kan gnälla undrar Gnällody.


Påfyllning & Lagning

2013-05-27 17:25:17 Mammas & Melodys Vardag
» Kommentarer(1) «


Måndags lyx måste man få unna sig lite då och då. Idag har jag äntligen fått gjort mina naglar vackra igen efter nån veckas katastrof om man säger så. Jag har skäms som en hund över hur mina naglar har sett ut.. Men nu är dom fina igen och jag är super nöjd. Ny tid inbokad dagen innan midsommar perfekt!


Måndag

2013-05-27 14:13:07 Familj & Vänner
» Kommentarer(1) «


Sitter just nu i bilen, Melody leker med mina nycklar pappa kör lillablå. Det va inte det lättaste att få med pappa ut idag.. Men efter mycket om och men lyckades jag få med honom ut. Så vi körde ut till Subway där jag bjöd honom på lunch så han fick någon mat i sig idag. Skönt att veta att han har ätit för då blir jag lugn i kroppen.. Det är viktigt att äta för annars mår man bara sämre.. När vi hade ätit upp började fåglarna komma till bordet bakom för att äta upp maten som folket hade lämnat där. Melody tyckte detta va super skoj och tittade långt om länge på detta..

När vi körde till Subway möttes vi av en kärring som kör mot trafiken i en rundel. Hon fattade inte vad hon gjorde för fel och körde upp på rundeln för att vi andra bilar som körde rätt stod i vägen för henne. En bil stannade och hoppade av för att fråga vad fasiken hon sysslade med.. Men hon var ju helt bakom flötet om man säger så!! Vissa människor ska fan ta mig inte ha körkort!!


Dröm sött och sov gott

2013-05-26 23:06:38 Smulbebisen
» Kommentarer(0) «


God natt älskling!
Melody somnade vid nio tiden och som vanligt nattar jag henne i min stora säng och hon somnar nästan alltid med en gång och denna kväll va just en sån kväll där det skulle gå lätt och bra. När hon somnat bär jag över henne till sin säng. Men hon är orolig hon vänder vrider sig hon finner inte någon ro. Så bar jag över henne precis i min säng igen och här sover hon super bra. Det bästa av allt är att mamma hennes känner sig inte iheller ensam.. Älskar att få sova vid din sida och vakna upp bredvid dig älskling.. Men nu ska jag själv sluta ögonen och sova gott. Vi hoppas på en bra natt!!


Slutet på morsdag

2013-05-26 20:02:15 Mammas & Melodys Vardag
» Kommentarer(0) «


Nu är kvällen här och jag hämtade hem min lilla älskling redan vid fem tiden. Vilken känsla det är att komma och mötas av en varm go famn och ett smile så långt ögat kan nå. En sån stark känsla en sån otrolig kärlek kan man aldrig få mer än från sitt/sina barn..

Denna ljuvliga kväll gjorde jag och Melody tillsammans morsdag tavlan som kommer att hänga fint uppe på väggen som ett minne av våran dag tillsamman. Mitt handavtryck och hennes handavtryck brevid varandra. Så fint och så nöjd jag blev över denna tavlan. Älskar dig min älskling, mamma är så stolt över att få vara just din mamma.
 
Du låg under mitt hjärta i nio månader, nu finns du i mitt hjärta för evigt!

Till min fina mamma

2013-05-26 09:01:00 Familj & Vänner
» Kommentarer(0) «


... Från din älskade dotter Elina!
Idag kommer jag att åka hem till min lilla mammis och fira henne på morsdag. Två paket kommer hon att få och ett mycket trevligt sällskap. Vi ska fika och vi ska bara ta det lugnt och skönt och njuta av nuet. Mamma jag älskar dig så förbannat mycket det ska du veta! Du har alltid funnits där hos mig i alla väder och vindar och vid din sida kommer jag föralltid att finnas. Mamma min älskade mamma utan dig hade jag aldrig varit hel. Du och jag kämpade tillsammans och var starka när vi var som svagast under våran första tid tillsammans i livet. Bara vi har varandra så klarar vi allt <3

Men det är så jobbigt att lilla älsklingen inte är med mig en dag som denna.. Fast jag vet hon kommer ikväll så känns det ändå så förbannat tungt. När Smulis kommer hem så ska vi två fixa en sak som kommer betyda väldigt väldigt mycket. Ett minne från henne till mig vår första morsdag tillsammans <3
 
Till dig från lilla mig <3

Morsdag

2013-05-26 08:00:00 Foto & Bild
» Kommentarer(1) «


Söndagen den 26 Maj!
Idag är det morsdag och det firar jag inte tillsammans med min dotter tyvärr. Men hon kommer komma hem ikväll från pappa och då hoppas jag att vi kan göra lite roliga saker innan det är dags att säga god natt. Men mammas lilla flicka har ändå varit och handlat en jätte fin morsdag present till sin lilla mammis.. Jag fick en super fin blomma, en av mina favoriter faktiskt så hon visste vad mamma tyckte om ;)
 
Passiflora som Melody gav mammis :)
Tack min älskade dotter för den fina presenten <3

Saknar dig älskade

2013-05-25 17:47:29 Smulbebisen
» Kommentarer(0) «


Lilla älskade finaste Smulis, mamma saknar dig verkligen super mycket och längtar efter dig varje sekund. Imorse när jag gick in på Instagram och kollade på allas bilder ser jag bara barn barn barn och tårarna kom och saknaden efter min älskade blev större än någonsin. Alla myste eller lekte med sina älsklingar och här låg jag i sängen med migrän och ingen liten i närheten.. Men imorgon kväll kommer du hem och då ska jag mysa, pussa och krama dig massor <3
 

Melody & Wilma

2013-05-24 08:57:01 Familj & Vänner
» Kommentarer(0) «
Wilma & Melody leker alltid så fint tillsammans. Men som vanligt så får ju inte det bästa på film. Alltid när kameran åker upp så blir det aldrig som det va innan. Men här ser ni ändå lite av det hela :)

Torsdag

2013-05-23 11:18:55 Familj & Vänner
» Kommentarer(0) «


Godmorgon gott folk!
Imorse åkte jag, Melody och Zakimbo iväg till Moffa ännu en dag. Som ni har läst här innan mår inte min kära pappa så bra och istället för att han ska vara ensam och må ännu sämre så kommer vi till honom och hittar på saker som får honom att tänka på annat.

Idag hjälpte jag honom med att städa hela hemmet så nu skiner det överallt och en mamma som kommet komma hem från jobbet och bli glad av att veta att hon slipper stå och städa i helgen.. Pappa vill ju så gärna hjälpa till och städa, men eftersom han inte orkar och inte klarar av det så får man hjälpa till och göra päronen glada!!

Nu sover lilla älsklingen i vagnen så sött efter att ha hjälpt sin mamma med att krypa efter.. Skönt lite egen tid med att bara lägga sig ner och andas ut och koppla av. Det behövs om man säger så.


Zakimbo

2013-05-22 20:56:58 Foto & Bild
» Kommentarer(0) «Zakimbo älskar sin råtta

Skön huvudkudde :)

Melody tycker hundarna ska retas

2013-05-22 11:54:05 videor
» Kommentarer(0) «Glass glass i flera lass

2013-05-21 15:39:36 Smulbebisen
» Kommentarer(1) «


Fast det tråkiga vädret så är det väl aldrig fel att smaka lite glass? Mest när det kliar i munnen så är det skönt när det iskalla kommer.. Melody blev förbannad att man höll glassen, hon kan ju själv! Och det bevisade hon även när det gällde att hålla i en glasspinne hihi.. Efter glassen ger man henne en blöt handduk och säger: Melody kan du torka dig, och hon tar handduken mot munnen och torkar sig.. Så jäkla kärt så man finner inga ord!


Finns inget dåligt väder

2013-05-21 15:36:17 Mammas & Melodys Vardag
» Kommentarer(1) «


... Bara dåliga kläder!
Idag har inte vädret varit någon vidare höjdare i Malmö. Men vad gör det?! Idag har jag fått mycket gjort där det gäller tvätt. Alla kläder är nu tvättade och luktar så gott, bara det sista som ska torka.. S k ö n t!

Mammas och pappas tv kanaler har inte fungerat och pappa och jag höll på igår med att försöka fixa detta men lyckades inte. Vi blev värsta ovänner istället och sa dumma ord till varandra. Två starka viljor med hetsiga humör är ingen bra kombination. Men idag blev jag chockad då vi satt i lugn och ro medan Melody låg i vagnen och sov. Vi lyckades lista ut hur vi skulle göra och nu fungerar allt som det ska igen. Två hjärnor är bättre än en många gånger om. Tänk vi klarade detta tillsammans utan att bli arga på varandra, det är helt fantastiskt faktiskt, undrar om det någonsin hänt tidigare?! Jag tror faktiskt inte det.

Melody, Zakimbo och jag har varit hemma hos moffa och Wilma hela dagen lång. Pappa min mår inte så bra men när jag och Melody kommer så mår han bättre och vi lyckas rycka upp honom ur sängen.. :)


Tisdag

2013-05-21 09:40:46 Mammas & Melodys Vardag
» Kommentarer(2) «


Hellu!!
Imorse när jag skulle rulla upp fönsterna så hörde jag bara kling kling ute ifrån köket. Snabbt dit hade Melody tagit sig till Zakimbos skålar och tagit ut all mat och vatten över hela golvet. Trevligt? Ja det tyckte ju Melody att det var som va väldigt nöjd och glad hihi. Zakimbo han sket i vilket och låg kvar i sängen och sov så sött!
 
Zakimbo myser under mammas täcke
Melody hade roligt och lekte med hundmaten och vattnet
En efter en skull plockas ut
koncentrerad till max är den lilla
Nöjd och glad över sitt lilla hyss

Gåvagn

2013-05-20 23:10:58 Mammas & Melodys Vardag
» Kommentarer(0) «


Godkväll!
Nu är Melodys gåvagn äntligen målad och klar. Dags att fixa täcke och kudde till den, tänkte lapptäcke att sy något fint sen är vagnen klar helt! Perfekt och ingen Ingela världen har en likadan som Melody.. Såklart glömde jag ta före bilder, men hittade en bild bland alla miljoner så det fick duga hihi.


Balkong är livet

2013-05-20 12:33:00 Mammas & Melodys Vardag
» Kommentarer(0) «


Hej!
Just nu har Melody vaknat och är sådär extra mammig av sig. Nu sitter vi ute på balkongen och myser tillsammans under hennes härliga filt.. Man ska ta vara på tiden då dom vill sitta i lugn och ro tillsammans med en.. Älskar det och livet är då underbart tillsammans med älsklingen. Jag njuter av varje sekund jag får tillsammans med henne.


Måndag

2013-05-20 12:25:24 Smulbebisen
» Kommentarer(0) «


God eftermiddag!
Vi har haft en helt okej natt. Melody har sovit i min säng hela natten lång, inte vaknat och velat ha mat, men hon har snurrat gjort ljud ifrån sig dragit ut nappen blivit ledsen. Halv sju imorse vaknade hon och kröp tätt intill mig och somnade igen och vaknade sedan vid åtta tiden..

Imorse stod jag och stekte bananpannkakor till Melody som vi kunde ha med oss som lunch.. Hon verkligen älskar dom och njuter av varje tugga hon tar.


Regnet faller

2013-05-19 11:00:04 Mammas & Melodys Vardag
» Kommentarer(0) «


Godmorgon Söndag!
Jag är bara så bäst ibland. Igår sa jag att på Söndag kommer det att regna, jag bara kände det på mig och vad gör det? Jo det regnar, men mysigt är det då man ändå inte ska göra något speciellt.. Lilla Smulis hon sover gott i mammas säng och snart ska vi ge oss iväg en stund så dagen blir mer värd än att bara sitta hemma själv och uggla.
 
Smulis igår i det fina vädret :)

Grillning

2013-05-18 16:58:00 Familj & Vänner
» Kommentarer(0) «


Eftersom vädret är helt underbart så blir det att åka hem till Jessica och Andreas och grilla lite. Melody ska först hem till mommo och moffa för att mysa en timme innan hon kommer hem till Leo och Oliver för att busa. Hoppas på en trevlig eftermiddag / Kväll med vännerna.
 
Melody nöjd och glad tjej idag!

Fotografering i Rapsen

2013-05-18 16:39:00 Foto & Bild
» Kommentarer(0) «


Hejsan hoppsan i värmen!
Idag har vi varit på fotorunda på landet. Som ni såg i förra inlägget som är det rapsen som blommar, vad är då inte finare med lite mamma och dotter bilder i rapsen också? Såklart ställde jag och Melody upp på detta hihi...
 

Melody har plockat en rapsblomma och tittar på den
Mamma & Dotter

Älskar dig så mycket
Puss Puss

Skånsk Sommar

2013-05-18 15:39:00 Foto & Bild
» Kommentarer(0) «


Sommaren i Skåne!
Rapsen har slagit ut i blom och det är gula fält lite här och där på åkrarna. Det luktar ljuvligt och den gula färgen gör en så otroligt glad. Jag älskar att köra landsvägar, men på sommaren så älskar man att köra på dom ännu mer..
 
Lillablå skiner så vackert
..

..

Lördag morgon

2013-05-18 09:42:01 Mammas & Melodys Vardag
» Kommentarer(0) «


Godmorgon!
Melody somnade vid halv tio tiden igårkväll och jag kände mig färdig för dagen för att säga godnatt redan vid elva tiden. Jag somnade snabbt och vaknar upp tio i åtta imorse och fick panik. Melody?! Levde hon? Hon hade ju inte vaknat på hela natten? Öppnade ögonen och hörde hennes små andetag. Ohh, tänkte jag snabbt men reste mig fort upp för att ändå se henne, hon hade vänt sig helt i sin säng så där hon hade fötterna när jag la henne hade hon nu sitt huvud. Men sovit gott har både mamma och Melody gjort hela natten lång!

Nu på morgoen blev det en kladdig frukost tillsammans med dottern min. Hon vill inte alls ha gröt, det vägrar hon äta, kanske trött på det? Så det blir macka med smör och ost som hon sitter och gnager på. Sedan fick hon lite av sin yoghurt som jag först matade henne med, men hon tappar humöret rätt snabbt då hon inte själv får äta. Visst får hon det, kladd tillhör tycker jag! Där satt hon med en skål som hon inte riktigt viste hur hon skulle äta av. Sked? Nä varför ska man ha det när man kan dricka yoghurtern eller ta med händerna :)
 
Mammas frukost, jummy jummy
Melody äter macka :)
Melody tittar i skålen och undrar hur hon ska göra
Slicka i skålen gör ju både Zakimbo & Wilma, så varför inte?
Hihi, så otroligt kääärt
Jummy jummy
Gotti gott gott
Kladdiga små händer

Dagens Smulbebis

2013-05-17 18:37:59 Foto & Bild
» Kommentarer(1) «En superglad Smulbebis som ska hem till moffa och busa
Tjaaaaa allihopa
Tv:en är så mycket trevligare än att kolla på mamma som vill ta foto
Lilla söta smulis smulis

Fredags nöje

2013-05-17 18:30:00 Familj & Vänner
» Kommentarer(0) «


Idag åkte jag och Melody hem till morfar för att överraska honom. Han blev super glad och vi bestämde oss för när Melody sover att vi skulle fixa med Lillablå och göra henne fin igen nu inför sommaren. Pappa tvättade utsidan och jag tog hand om insidan. Nu är lillablå som ny igen och skiner lik som solens underbara strålar! Tack älskade pappa för hjälpen.

Eftersom pappa inte mår så bra så har jag även fått hjälpa honom med hemmet. Jag har Dammsugat och gjort fint tills mamma kom hem från jobbet. Det är klart man ställer upp för sina älskade päron när dom alltid finns där för en. Älskar er!


Tusen tack vill jag säga till Melodys pappa som har givit mig dom super coola fransarna till Lillablå.
Tack ska du ha :)


Dansa Pausa dansa Pausa

2013-05-17 16:03:00 videor
» Kommentarer(1) «Hur kär får man vara?

2013-05-17 08:31:00 Smulbebisen
» Kommentarer(0) «
Melody har nu i några dagar kommit på att hon kan sitta ner och snurra runt runt runt. Haha, det är så himla kärt när hon sitter och håller på med det. Här har ni en liten video från denna morgon, annars brukar hon göra detta längre. Men det är ju alltid så när man ska visa något eller filma så gör dom aldrig det dom alltid brukar hihi..

Dagens Melody

2013-05-16 10:54:00 Foto & Bild
» Kommentarer(0) «Torsdag

2013-05-16 09:54:44 Mammas & Melodys Vardag
» Kommentarer(0) «


Idag är Leo & Jessica ännu en dag på besök hemma hos Melody och mig. Just nu sitter Melody på golvet och leker med sin häst och Leo står med Melodys vagn och leker med dockor..

Blåser lite mindre idag, men tycker dock det kan sluta upp med att blåsa istället. Denna dagen kommer bjudas på att vi åker iväg till Emporia för att kolla på lite saker sedan är det väl att vara ute som gäller..
 thihihi ...

2013-05-15 21:00:00 Familj & Vänner
» Kommentarer(0) «


Pappa, nu jäklar ska jag spela mamma ett spratt.
Det hade du väl tyckt va lite skojsigt?
Pappa jag saknar dig!
Älskar dig.

Dagens mat

2013-05-15 18:44:06 Mat & Bak
» Kommentarer(0) «


Äta bör man, annars dör man!
Idag fick Melody ingen burkmat till middag, utan hon fick fiskbullar med pasta som jag mixade till henne. Jag trodde inte hon skulle äta, men hon älskade det. Så otroligt glad jag är över det.. Mamma hennes som också älskar fiskbullar. Själv blev det lax och böner gör min del!


Mor & Dotter

2013-05-15 18:42:00 Mammas & Melodys Vardag
» Kommentarer(0) «


Denna härliga eftermiddag har jag som alla andra ägnat åt min otroliga fantastiska dotter Melody. Mamma och Melody har busat med alla leksaker och provat på att stå, gå och mycket annat.. Jag är så otroligt glad att du finns i mitt liv älskade dotter. Du blåser friska nya vindar och ger allting ett speciellt ljus. Utan dig vid min sida är jag inte hel. Älskar dig till månen och tillbaka igen.
 
LYCKAN ÄR STOR
Mamma & Dotter

Du finaste vi har gjort

2013-05-15 16:35:00 Mammas & Melodys Vardag
» Kommentarer(0) «


En liten del av mamma

En liten del av pappa

inte trilla inte trilla inte trilla

2013-05-15 15:35:11 Mammas & Melodys Vardag
» Kommentarer(0) «


Försöker att själv inte vara en sån hönsmamma, jag vet att hon kommer att trilla många gånger i livet. Men samtidigt så vill jag inte se henne trilla när man kunde varit vid hennes sida istället. Men Melody har nu kommit på ett sätt att sätta sig ner på rumpan när man har ställt henne mot något..

Om hon står vid min stol och man ser hon vill så jätte gärna ta ett steg för att ta tag någon annanstan, men samtidigt så vågar hon ändå inte och släpper inte taget om mig.. Det är en otroligt stor känsla när man försöker lära sina barn saker och ting i livet. Lilla sötnosen är så otroligt duktig och lär sig snabbt.. Älskade finaste du, du är det bästa i livet <3
 
Glad tjej som står upp
Rammlade på rumpan, lite smått chockad att mamma inte va där denna gången som alla andra.

Men Smulis är lika glad för det :)
Upp och stå igen!

Melody Today

2013-05-15 13:20:00 Foto & Bild
» Kommentarer(0) «


 
 

Finbesök

2013-05-15 10:18:05 Familj & Vänner
» Kommentarer(0) «


Fick Melody till att somna vid halv åtta tiden till ungefär halv nio. Skönt att kunna koppla av och äta sin frukost i lugnet. Nu är Jessica och Leo på besök och vi ska snart göra oss färdiga för att dra härifrån. Vart vet vi inte ännu det får vi se när vi sätter oss i bilen :)
 
Här kommer Melody, Melody är jag nanana :)

Aj aj aj, bultar & bankar

2013-05-14 23:29:16 Mammas & Melodys Vardag
» Kommentarer(0) «


Hej hej MIGRÄN DELUX, du måste verkligen älska mig eftersom du hälsar på så ofta! Nä usch, det är verkligen en kamp varje gång den kommer och går. På senaste tiden har jag haft detta alldeles för ofta varje vecka kommer den som en stor smäll i huvudet. Kvittar om jag dricker bra för den kommer ändå. Hata hata hata..

Lite ensam och ledsen över det onda så ligger älsklingen i min säng och sover sött tillsammans med mamma sin. Det är så otroligt underbart när man har henne så nära.. Nu ska jag försöka koppla av och hoppas på en lugn natt..


Fin liten madame

2013-05-14 08:22:00 Foto & Bild
» Kommentarer(1) «


 

Prick test

2013-05-13 19:53:10 Smulbebisen
» Kommentarer(0) «


Idag har jag och Melody besökt allergimottagningen på sjukhuset för att se om lilla snäckisen hade någon allergi då hennes hosta är fram och tillbaka hela tiden och varit sedan den 27 December. Doktorn kollade henne i öronen, halsen och lyssnade på hennes lungor men som vanligt lät och såg allting så bra ut. Men han lyssnade och tog mig på allvar och det var väldigt skönt. För det känns som ingen har tidigare gjort detta då man sökt för hennes otroligt hemska hosta. Han tyckte vi skulle ta prick testerna på allting man kan ha allergi mot. Melody va jätte duktig flicka fast hon va så otroligt tött och ville bara sova. När dom stack henne i varje droppe på armarna kom tårarna och det där hjärtskärande skriket. Jag försökte lugna henne och trösta så gott jag kunde, fast jag var tvungen att hålla fast hennes armar.. Men efter ett tag så va hon en glas smulbebis igen. Allting visade negativt och det är otroligt skönt. Men vi skulle prova en annan sorts medicin för hennes hosta och få återbesök dit igen om det inte hjälper, så nu har dom koll på henne och det känns så skönt ska ni veta!
 

Skor till oss båda

2013-05-13 19:48:17 Mammas & Melodys Vardag
» Kommentarer(1) «


Idag så har jag äntligen hittat skor både till Melody och till mig. Har ju absolut inga skor nu till dom varma härliga dagarna. Men idag sprang vi på dom, perfekt! Jag har haft otroliga problem med att hitta ett par skor som Melody kan få ner sin fot i. Alla olika skor man provat har man absolut inte fått ner hälen. Kvittar om skorna varit i hennes storlek för hälen ville inte ner. Men i dom här söta ballerina skorna går foten ner lätt som en plätt..

Det jag har problem med är att alla ballerina skor glappar, så jag har kommit på den super iden att man kan använda snören som man snörar runt om vristerna. Perfekt så kan jag också ha söta ballerina skor på mina fötter. Gäller att använda sin fantasi och göra det bästa av situationen :)
 
Super söta ballerina skor till Smulis
Mammas ballerina skor
Mor & Dotter
Perfekta

Gnälligt och trött

2013-05-13 07:20:17 Smulbebisen
» Kommentarer(0) «


Godmorgon!
Igår kväll vägrade Melody inte somna från vid tio tiden, när jag alltid annars lyckas lägga henne mellan 8-9 tiden. Men hon kom aldrig till ro riktigt och man fick sätta igång speldosan om och om igen. Dom första tre dagarna efter Melody varit iväg har hon svårt att komma till ro, det är väl olika rutiner eller så blir det helt enkelt många nya intryck som gör att hon har svårt att finna ro i sin lilla kropp.

Denna natten och morgonen har hon vaknat till och från hela tiden. Vid halv sex tiden ville hon gå upp och inte sova mer. Men nä jag gav mig inte för jag kände hur gnällig hon va och gnälligare hade hon blivit om hon hade gått upp. Jag kämpade vidare och gav henne lite välling och la henne tätt intill mig. Där låg vi och mös och sedan somnade hon gått om. SKÖNT!!

Men nu kan inte denna mamma finna ro i sin kropp fast trötthet. Så jag ligger vaken i sängen medan hon sover gott. Haha, men jag får i alla fall vila. Alltid något om man säger så :)


Melody & Pappa

2013-05-12 13:20:00 Familj & Vänner
» Kommentarer(0) «


Melody är hos sin pappa vart annan helg och denna helgen har Melody varit hos honom från Fredag till idag Söndag. Det har varit otroligt tufft och jobbigt för mig, men tack vare hennes pappa som har skickat jätte mycket mms och sms på vad dom gjort så har det blivit lite lättare.

Men att säga att man ska koppla av när man inte har sin dotter vill jag absolut inte påstå att man kan. Sovit sjukt dåligt och har inte ro i kroppen med att bara luta mig tillbaka och inte göra ett skit. Nä nu är man tröttare än någonsin. Men om några timmar får jag äntligen återförenas med Smulis igen.

Billy, tack för denna helgen jag hoppas ni har haft det super mysigt och bra tillsammans. Tack för alla bilder och tack för alla sms..


Vi

2013-05-12 13:15:17 Familj & Vänner
» Kommentarer(0) «


Igårkväll åkte jag och Jessica iväg till stan för att titta på biofilmen VI. Tack vare Melodys pappa som gav oss sina fribiljetter så kunde vi unna oss detta. Tusen tack Billy!

Filmen va väldigt bra, men usch så hemsk då man verkligen kan bli så styrd av en endaste människa. Men filmen va sjuk och vi kunde inte bara sitta där och inte skratta åt det?! Vi skratta så tårarna rann och det gillade tydligen inte dom äldre som satt i biosalongen! Vi va yngst annars va där bara människor mellan 35-70 år hahaha!!! Men värd att se, på bio?! Kanske..


Grillmästare

2013-05-11 16:22:32 Familj & Vänner
» Kommentarer(0) «


Är hemma hos Jessica och Andreas, just bu står vi och grillar spett. Fast det är lite kyligare och det blåser lätt så stoppar det inte oss för att grilla.. :)


Zakimbo & Mamma

2013-05-11 11:28:05 Zakimbo
» Kommentarer(0) «


Denna morgon har jag och Z myst. Vi gjorde oss klara och åkte sedan iväg till moffa och mommo för att han skulle slippa och vara hemma själv. Så nu när jag gör lite ärende så har han lilla Wilma som sällskap. Tycker det är mycket skönare och mår inte lika dåligt att lämna han hemma då..


Pappas helg

2013-05-11 08:20:40 Smulbebisen
» Kommentarer(0) «


Godmorgon!
Igår på förmiddagen körde jag till Arlöv tillsammans med Melody och Jessica. Det va dags för Melody att åka till sin pappa och vara hos honom hela helgen lång. Det har tagit jätte hårt på mig denna gången och jag har gråtit flera gånger för jag saknar henne så otroligt mycket. Jag vet hon har det super hemma hos pappa och han skickar så fina bilder till mig där man ser vad dom gör tillsammans. Men jag kan inte finna ro i kroppen, jag kan inte koppla av helt enkelt. Måste ha saker på gång för att slippa stanna upp och känna saknade och smärtan att vara ifrån sin dotter..


Härliga Fredag

2013-05-10 09:41:20 Foto & Bild
» Kommentarer(0) «


Denna mamma har haft en otrolig migrän hela morgonen, vilket har gjort att det har varit jobbigt när en liten skriker för ingenting. Men vi har ändå haft så otroligt mysigt och busat tillsammans. Efter den kladdiga frukosten så blev det ett varmt och skönt bad för lilla Prinsessan. Nu springer hon runt i sin gåstol som en tok och Zakimbo ligger i mammas säng och myser. Själv bara andas jag ut och försöker klara av smärtorna i hövve..
 

Lilla tjejen nybadad och luktar ljuvligt gott
...
Världens vackraste ögon..
Finaste killen i världen
Långa ögonfransar :)

Fredag

2013-05-10 06:53:53 Mammas & Melodys Vardag
» Kommentarer(0) «


Morgonen startar kanon bra tillsammans med mina älskade kottar. Zakimbo myser nere vid benen och vill inte röra på sig, Melody och mamma myser tillsammans innan det är dags att röra sig upp ur sängen.. Natten har varit lugn och bra, så man känner sig riktigt utvilad och det är skönt..


Bjärred

2013-05-09 11:44:08 Mammas & Melodys Vardag
» Kommentarer(0) «


Sitter just nu och smaskar i mig en god glass från Ben & Jerrys i Bjärred. Fast solen inte är uppe, så är det verkligen ett underbart väder ännu denna dag.. Smulis sover gott, skönt!


Åka säkert

2013-05-09 09:31:24 Mammas & Melodys Vardag
» Kommentarer(0) «


Igår kväll så köpte jag och Melodys pappa en ny bilbarnstol till vårt lilla älskade gryn. Nu känns det mycket bättre att ha henne i denna än i babyskyddet, mycket lättare för mig att sätta fast henne då jag bara ha två dörrars bil. Men fast lillablå är så pytte liten som den är, så får man ändå plats med så mycket :)


Frulle med min älskade

2013-05-09 07:57:35 Smulbebisen
» Kommentarer(0) «


Godmorgon!
Denna natten har varit helt prefekt. Melody har sovit hela natten i sin egna säng, vaknat två gånger endast och denna mamma har fått sova gott tillsammans med Zakimbo tätt intill.. Nu sitter vi och äter frukost, denna morgon gav henne en halv banan och en rostad macka för gröten inte passa madame. Det är roligt när hon kan sitta där och äta själv faktiskt. Hon blir nöjd av det, men när det är slut kommer humöret som bara den!


Då är denna dagen slut

2013-05-08 22:03:13 Mammas & Melodys Vardag
» Kommentarer(0) «


God natt och sov gott säger vi alla här hemma. Melody har precis somnat och nu blir det att slänga sig i sängen och se en bra film och hoppas på ösregn :)


Blommigt

2013-05-08 20:52:18 Mammas & Melodys Vardag
» Kommentarer(0) «


Det är så otroligt fint och härligt nu när träden står i blom.. Man blir så glad i hela kroppen. Värmen den stiger allt mer och mer, snart kommer sommaren och den är så varmt välkommen eller håller ni inte mä mig?!


Ninnis är gosig

2013-05-08 14:31:22 Smulbebisen
» Kommentarer(0) «


I påskpresent fick min lilla Smulis en stor kanin från Teddykompaniet av mig. Jag tänkte Gud så stor den är, den kommer inte hon tycka om. Men det ska vara Ninnis när man är ledsen eller när man ska mysa. Hon kramar den hårt och sover med den hela natten. Det är så kärt när man ser henne krama den så hårt :)


Road trip

2013-05-08 12:54:59 Familj & Vänner
» Kommentarer(0) «


Sitter just nu i bilen mot Helsingborg. Mår riktigt dåligt av alla idioter som inte vet var dom har sina bilar och bara dom bytar filer till höger och vänster.. Men nu är vi snart framme och det känns riktigt skönt. Man lever ännu och har hemvägen kvar innan man kan ropa hej haha.. Alltid trevligt med en liten road trip med Jessica och barnen :)


Melodys Outfit Idag

2013-05-07 18:36:00 Smulbebisen
» Kommentarer(0) «


Otroligt söt

Underbar dag

2013-05-07 17:34:47 Familj & Vänner
» Kommentarer(0) «


Gokväll gott folk!
Denna dagen har varit helt underbar faktiskt. Riktig sommar har vi fått och Melody har verkligen varit på toppen humör för det mesta av hela dagen. Tillsammans med Moffa har vi varit på äventyr, ätit glass och bara njutit och tagit det lugnt. Lite loppis har vi också hunnit med innan vi skildes åt för idag..
 
Melody sitter ute på balkongen och tar det lugnt
Melody kollar vädret med fingret och är ganska så nöjd över resultatet
Nyfiken på vad vovvisarna gör..
Wilma gjorde Melody sällskap en stund
Men sedan ville Zakimbo också mysa en stund


Sibbarp

2013-05-07 12:59:03 Familj & Vänner
» Kommentarer(1) «


Moffa, Melody och jag går en härlig promenad i Sibbarp i det härliga sommar vädret som vi har fått i Malmö. Riktigt skönt, man mår så otroligt bra av detta.. Hoppas på fler sköna varma dagar nu!!


R.I.P

2013-05-07 10:35:54 Mammas & Melodys Vardag
» Kommentarer(0) «


Vi har samlas här idag, för att ta förväl av våran älskade Simens super xs dino. Han klarade många år här på jorden men igår tog han sitt sista sug. Detta med saknad och sorg som jag idag ska gräva ner honom under jorden. Jag som älskar att städa och hatar skit. Nu börjar smått paniken krypa och gripa tag i mig..


Klappa händerna när du är riktigt glad

2013-05-07 10:05:00 Smulbebisen
» Kommentarer(0) «


 
Melody har lärt sig att när vi sjunger låten ska hon klappa med händerna. Så kär och man blir så otroligt stolt när man lär sina barn olika saker och ting i livet. Hon är väldigt duktig på att lära sig snabbt :)

Sådan mamma sådan dotter?

2013-05-07 08:37:04 Smulbebisen
» Kommentarer(1) «


När jag va en liten skrutt så hade mina päron problem med att jag inte ville äta.. Då fick dom ge mig det jag ville ha för att jag skulle få något som helst i magen. Melody har ätit super bra och det är jag glad över, men från en vecka tillbaka så har det bara varit en massa klydd från hennes sida. Antingen viftar hon bort skeden och öppnar inte munnen eller så vara spottar hon ut allt. Gröt på morgonen har alltid varit något hon älskat, men inte nu?! Jag provar allt allt allt men NÄ!! Så hon har fått sitta med ett rån med smör och ost, men jag känner mig värdelös för att hon ej vill äta. Så många morgnar har jag tillslut fått ge vällingen då hon skrikit av hunger och ändå inte ätit något annat än välling. Kan det vara tänder på G ?! Eller ska hon bli som sin mamma va, helt enkel jobbig med maten?! Vi ska kämpa vidare igår blev jag överlycklig när jag fick i henne en hel burkmat tillslut.. Så jag hoppas hon slutar upp med detta och återgår till det vanliga igen.


Tisdag morgon

2013-05-07 07:55:59 Smulbebisen
» Kommentarer(1) «


Melody har haft en väldigt orolig natt. Dom där nätterna tycker jag kommer och går hela tiden, hon blir ledsen och det går knappt att trösta för hennes hemska drömmar ska ta över.. Sen vänder och vrider hon sig hela tiden samtidigt som hon ska gnälla hela tiden. Man vill försöka hjälpa och finnas där men det känns som vad man än gjorde och hur man än finns där så räcker det inte alltid till alla gånger. Nu är vi vakna och denna mamma känner sig färdig. Så trött, men bara jag kan få ligga ner i någon minut till så samlar jag på mig energi så jag blir pigg.. :)


Grillmys

2013-05-06 20:15:02 Familj & Vänner
» Kommentarer(0) «


Denna ljuvliga dag slutade vi dagen med lite grillmys med vännerna.. Dock så kan engångsgrillar slänga sig i väggen, för den gick inte alls att få varm överhuvudtaget kändes det som.. Barnen lekte på gräset, Leo var riktigt grym på att springa och skjuta fotbollen hit och dit.. Oliver han hittade några nya vänner som han lekte med på lekplatsen och lilla Melody hon satt snällt kvar och tittade på vad alla andra gjorde och lekte med sin lilla boll..
 
En riktig
liten lirare..

Coolingen

...

Melody leker med sin boll..
Oliver älskar när man tar foto på honom :)
Jessica tog tag i att försöka få eld på skiten
...

9 Månaders presenten

2013-05-05 19:22:12 Mammas & Melodys Vardag
» Kommentarer(0) «


Igår fick jag ett ryck och gick och köpte en ny vagn till Melody. Samma modell som den hon redan har, men helt annat chassi och en annan färg på vagnen. Man tröttnade rätt så snabbt på den gråa klädslen. Men nu har lilla hjärtat en ny snygg vagn med fina tillbehör. :) Men nu är det bara ett vitt chassi som jag ska ha, sen är vagnen precis som jag vill ha den. Hoppas jag finner någon som vill byta mot detta svarta :)
 
Nya snygga vagnen :)
Ett snyggt nytt regnskydd som matchar bra till sittdynan
Emmaljunga Ozone PP black
Gammal och ny
Ska jag bara hitta någon som vill sälja eller byta sitt vita chassi mot det svarta..
...
Vilken skillnad, så otroligt nöjd.

Klippa naglarna ofta

2013-05-05 11:11:00 Smulbebisen
» Kommentarer(0) «


Melodys naglar dom växer som ogräs minst en gång i veckan måste man klippa dom små naglarna annars river hon hål på sin mamma. Melody rivs inte bara utan hon har börjat knipas som sjutton också. Riktigt ont gör det och blåmärke det får man. Men det är bara till att säga ajj ajj och ta bort hennes händer.. Hoppas hon slutar upp med dom dumheterna snart innan man kan bli kallas för blåmärket haha!
 
Tänk vad dom kan växa snabbt..

Söndag

2013-05-05 10:20:00 Mammas & Melodys Vardag
» Kommentarer(0) «


Idag har jag migrän så jag knappt kan röra mitt huvud. Hatar när det kommer och det värsta av allt är att man inte bara kan få slänge sig i sängen och stänga ögonen som man hade behövt. Men tack vare Melody så står jag ändå ut med den otroliga smärtan och ska kämpa mig igenom denna dagen tillsammans med min käraste ägodel. Eftersom det är så otroligt vackert väder så tycker jag att vi drar iväg på landet eller stranden och myser tillsammans.. Livet är så underbart just nu och man ser allting börjar ljusna allt mer och mer..
 
Det är du och jag mot världen min älskade tös

9 Månaders Tjejen

2013-05-05 09:15:54 Foto & Bild
» Kommentarer(0) «


Idag blir lilla Smulis redan 9 månader. Det går fortare och fortare tycker jag. Var tar tiden vägen? Varför rinner den iväg som sanden i ett timglas. Tänk i nio månader bodde du i mammas mage, nu har du funnits här utanför i nio månader. Du är fylld med den största och finaste kärlek. Älskar dig!
 
Världens finaste och duktig som tusan <3
Stora tjejen på sin månadsdag
Glad tjej

Melody Smulan Elina

2013-05-04 11:26:00 Foto & Bild
» Kommentarer(0) «


Man blir så glad och helt varm inombords så fort man ser på dig Melody
Ögonen säger allt

Underbara Lördag

2013-05-04 10:20:20 Mammas & Melodys Vardag
» Kommentarer(0) «


Godmorgon kära folket där ute i världen!
Ännu en härlig dag här i Skåne, solen skiner och fåglarna sjunger. Denna natten som varit har varit helt magisk. Melody har sovit hela natten i sin egna säng, men dock vaknat några enstaka gånger, men jag har inte gett mig utan lagt tillbaka henne i sin säng igen.. Morgonen har varit lugn och fin, vi har busat och jag har putsat upp hennes vagn lite dessutom. Nu skiner den som solen!!

Det värsta jag vet är när det är skitigt både i hemmet och runt omkring mig. Varje dag städas det här hemma flera gånger om dagen. Jag lever inte på en soptip jag klarar inte av att se varken damm eller smulor som bara ligger där på golvet och yr när man går.. Så jag startade dammsugaren ännu denna morgon efter frukosten och nu är här fint igen och jag mår toppen..

Melody är på super humör och likså hennes mamma. Denna lördagen ska vi nog hitta på något, men ännu vet vi inte vad. det återstår att se :)
 
Underbara barn, mamma älskar dig så otroligt mycket

Ikväll spelar dom

2013-05-03 14:05:00 Foto & Bild
» Kommentarer(0) «


MFF - NORRKÖPING
Såklart har Melody på sig sina fina kläder som Moffar har köpt till henne och den fina MFF nappen som ska matcha fint till hela outfiten. Vem vinner, vem förlorar? Inte för att jag bryr mig haha och jag tror inte Melody bryr sig speciellt mycket iheller. Men hon är så otroligt fin med sina kläder. En riktig liten maskot :)
 
Kläderna på
Händerna på bollen
Nappen i munnen
Nu kör vi!!!! HOPPA OM NI ÄLSKAR MALMÖ HEJ HEJ ;)

2013-04--23

2013-05-03 11:46:00 Smulbebisen
» Kommentarer(0) «


8 Månader och 18 dagar gammal så fick Melody kritor och papper av mig. Jag ville hon skulle försöka sig på med att rita en teckning till mig. Hon har ju redan kladdat med fingerfärg på både tavlor och ägg som jag tidigare visat er, men detta är inte lika enkelt, för här är inte bara till att kladda här måste hon hålla något i handen samtidigt som hon ska dra det på pappret. Det går inte att hon sitter med det länge, men det blev ändå tillslut en teckning.

Stolt som man var så ramades den in och datum bakom tavlan skrevs.. Ett minne man aldrig kommer att glömma.
 
Duktig som hon är, så ritades några streck..
Titta mamma, detta gjorde jag
Färdiga tavlan i ramen, otroligt STOLT ska ni veta <3

Fredags morgonmys

2013-05-03 10:58:25 Mammas & Melodys Vardag
» Kommentarer(0) «


Wiie, Fredagen är här. Även fast man går här hemma varje dag så är det ju ändå något speciellt med Fredagar. Helgen är kommen och alla andra som jobbar Måndag till Fredag är nu lediga. Denna Fredags morgon började jag och Melody med att mysa tillsammans. Hon är snorig och hostig, men det börjar bli lite bättre igen eftersom jag inhalerar tre gånger om dagen igen. Fast hostan som tar kål på henne, så är hon ändå pigg och full med enegri. Dock lite mer gnällig än vanligt, men det gör ingenting.. Dom små liven kan ju inte säga till oss, mamma jag har ont där och där eller mamma, jag mår inte bra idag. Nä det sättet dom kan säga till med är att skrika och gnälla.. Men i famnen är det tryggt och skönt att få vara..

Smulisen är inte alls matglad nu och då får man hitta det som hon vill äta. Gröten imorse var bara några skedar sen ville hon inte ha mer. Hon som verkligen älskar gröt liksom. Rån med smör och ost gick inte iheller hem idag. Så det fick bli välling. Bara man vet att hon är mätt i magen så är allting lugnt..

Efter frukosten så blev det ett skönt bad tillsammans.. Lite bus med hela familjen Babrapapa och sen lekte vi med badboken Pingu en stund. Det är så skönt att Melody älskar att bada, inte rädd för vatten. Men duschen är lite jobbigare med ljudet har jag märkt. Så man får ha den på så lite sprutt som möjligt annars blir hon livrädd, detta kom bara sådär en dag. Har aldrig varit så förr, men men hihi.
 
Glad tjej som är ren och luktar ljuvligt gott
Som vanligt, så måste ju tungan vara med på bild
Indianen gör sina ljud..
(Mommo, har lärt Melody att göra som Indianerna, när man har handen för munnen och gör ljud samtidigt)

Newbie Lamm

2013-05-03 10:32:00 Mammas & Melodys Vardag
» Kommentarer(0) «


I början av veckan köpte jag en liten ny vän till Melody som hon kan ha och gosa med.. Det fick bli det lilla söta rara lammet från Kappahl i vårt favforitmärke Newbie. Jag hade länge gått och tittat på det och velat fram och tillbaka på om jag skulle köpa det eller inte. Men varför tveka när man tycker om saken så mycket?! Nä den fick följa med oss hem och det blev snabbt en favorit faktiskt <3
 
Allting behöver inte vara rosa bara för att hon är en tjej
Älskar tyget som bara den

Crazy Mommy

2013-05-03 09:00:00 Mammas & Melodys Vardag
» Kommentarer(3) «


Godmorgon!
Jag tänkte faktiskt dela med mig av en rätt så sjuk sak. Något som jag har fått dille på är faktiskt nappar till min lilla älskade dotter. Jag tycker nappar är så kärt, men inte för att hon alltid ska ha dom i munnen självklart. Men att bara hitta nappar som är så fina kan jag inte motstå. Melody äger just nu 50 nappar, galet eller what?! Undrar om hon har rekordet på det alltså hihi.. Varje affär jag går in i, så måste jag titta vad dom har för nappar.. Det är bara en ren rutin och därför är det många som har fått följa med på det viset också. Ute på landet och i små små matbutiker hittar man alltid dom mest finaste napparna faktiskt.. Men mina absolut favoriter är faktiskt fotonapparna som jag fann på nätet en gång när jag satt och sökte på en massa skit..
 
Vi har fått byta burk, till en jumbo burk så alla får plats :)
Looove it
Fotonapparna
Esska nappar
Lite mer speciella
MAM nappar


Melody har fler än 50, men det är nappar som hon brukar leka med. Och inte för att vara så, men vi väntar på 4 stycken nya som vi inte har till våran sammling. Hihi!! Detta visste ni nog inte om mig, men jag delar ju med mig av det mesta så varsegoda :)

Använda sin fantasi

2013-05-02 16:07:00 Mammas & Melodys Vardag
» Kommentarer(2) «


Att använda fantastin har jag absolut inga problem med. Ibland får jag såna ideér i hövve och då måste jag antingen göra det med en gång eller så kan det ta väldigt lång tid innan jag har tid till det. Men nu hade det gått väldigt lång tid men idag när Melody lekte så blev det att göra hennes stol lite roligare än hur den annars ser ut. Detta är en helt vanlig matstol från IKEA och hur tråkigt är inte det? Men med lite klistermärke från märket "Tilda" och en ny stolsdyna med tyget "Tilda" Så blev det helt plötsligt lite mer speciellt och lite mer eget. Mycket nöjd :)
 
Antilopstolen från IKEA
Lite fina klistermärke :)
Även på bordet
Stolsdynan har fått nytt tyg :)

Välkommen hem till oss

2013-05-02 15:07:11 Mammas & Melodys Vardag
» Kommentarer(2) «


Det finns många nyfikna själar där ute bland oss alla. Och såklart så ska jag och min lilla mini familj visa er hur vi lever och bor lite snabbt i bilder.. För några dagar sedan ändrade jag om som en tok här hemma medan lilla Smulis sov en stund. Det var både foto, tavlor och möbler. Inte för att man kan göra så mycket i en liten etta, men man kan ju alltid göra något. bara fantasin som sätter gränser..
 
Sovrumsdelen, och här har jag ändrat runt på alla tavlor som blev så mkt bättre nu :)
Tv höranan :)
En annan vinkel :)
Mycket möbler, men vad ska man göra
Min super fina tavla som jag fick av Melody, Zakimbo & Billy
Melodys stjärntecken, man kan fynda saker på loppis
Badrummet
...
...
Köket
...
Melodys lekhörna
Köket i en annan vinkel
Nu tackar vi för oss, hoppas ni tyckte detta var ett litet roligare inlägg :)

Brevet från sjukhuset

2013-05-02 13:42:21 Smulbebisen
» Kommentarer(0) «


Äntligen har det där efterlängtade brevet från sjukhuset kommit. Vi har nu gått tid till specialistmottagningen, allergimottagningen. Melody har ju haft din hosta sedan den 27 december 2012.. In och ut från både akuten och vårdcentralen har det blivit flera gånger om utan att man fått något vettigt svar vad det kan vara för hon har den hostan. Visst jag kan köpa att man kan vara förkyld men såhär länge är ju inte normalt? Men jag hoppas att detta inte är någon allergi, men varför skulle man ha en sån tur att det inte ska vara. Hur som helst så känns det skönt för mig som mamma att få reda på vad detta kan vara. Så många gånger man känner sig maktlös och man kan inget göra för att hjälpa henne mer än vad man gjort. Man känner sig så misslyckad men samtidigt vet man att man inte är det, då man gör allt för sitt barn. Håller mina tummar för att ingen allergi ska finnas.


Syskonkärleken

2013-05-02 12:53:00 Foto & Bild
» Kommentarer(0) «Syskonkärleken
Stolt Storebror
Busig Lillasyster

Drömmen om en resa tillsammans

2013-05-02 10:50:00 Foto & Bild
» Kommentarer(13) «


Min dröm just nu är att få resa någonstans tillsammans med min underbara dotter. Vi tog fram jordgloben och där frågade jag Melody vart hon ville resa. Hon satt där och tittade på bollen länge och pekade tillslut på ett land. Haha, det är så roligt när man vet att hon inte förstår, men ändå gör som man vill hon ska göra..

Turkiet hade aldrig varit fel, eller något annat ställe som inte tar år och dagar att åka till.. Men det förblir bara en dröm och det är inte prio ett just nu fast man hade velat..
 
Hon sitter och studerar landen noga
Hum.. mamma vart ska vi åka då?!
Dit vill jag mamma, Madagascard ;)

Liten nöjd tjej, över att ha gjort ett val hihi <3

Sov gott & dröm sött

2013-05-02 10:47:11 Mammas & Melodys Vardag
» Kommentarer(0) «


Lilla älskade gråtande hjärtat har nu somnat in tätt intill mig. Det går inte bara att lägga henne hur trött hon än är. Hon måste vara nära en och att man antingen sjunger eller bara finns där för henne. Men nu somnade hon och det behövde hon verkligen... Hoppas mitt hjärta sover gott och drömmer sött. Melody mamma älskar dig oehört mycket.
 
Tryggheten med att man finns nära
Finner inga ord
Du är det finaste som finns
För varje dag som går, blir hon allt mer lik sin pappa

Ledsna dagar

2013-05-02 09:34:40 Smulbebisen
» Kommentarer(0) «


Melody har fått tillbaka sin otroligt räliga hosta ännu en gång efter ett break i några veckor. Men nu knackade den på dörren och kom in genom springorna fast vi kämpade emot.. Eftersom snoret rinner och hostan retar den lilla så blir hon så otroligt mammig och ledsen för ingenting. Det är många sömnlösa nätter med mycket oro och kräker slem lite då och då. Men snäckan ligger tätt intill och känner tryggheten från sin mammis. Vi klarar allt bara vi har varandra... Ska ringa VC ännu en gång så jag kan se om man kan få mer medicin utskriven eller om dom kanske kan ge henne någon slemlösande medicin istället. Vi får höra oss för och se vad dom kommer fram till. Bara hon får den bästa hjälpen hon kan få så är jag nöjd och glad..
 
Tårar rinner ner från kinderna och en mammas hjärta brister. Man känner sig maktlös många gånger om.

Melody & Mamma är tillbaka

2013-05-02 09:30:01 Mammas & Melodys Vardag
» Kommentarer(1) «


Det har varit väldigt mycket turbelens i livet på väldigt kort tid, vilket gör att man varken har ord eller lust till det mesta. Det enda man har i tanken är att klara av dagarna så gott man kan och att ge sin dotter all energi som finns kvar. Som ni har märkt så har vi uteslutet bloggen ett bra tag. Men nu ska vi börja hitta oss tillbaka igen och se hur det fungerar med bloggandet.

Dator tiden har inte alls funnits här hemma hos mig och Melody. Jag känner inte det behovet på samma sätt som jag en gång i tiden gjorde. Jag känner att det finns så mycket mer än att sitta här i timmar framför en skärm. När hon väl sover så finns det så otroligt mycket mer att ta itu med. Man ska diska man ska städa undan, man måste göra så mycket sen är tiden slut och hon vaknar igen..

Jag ångrar inte att vi flyttade hem, det var det bästa som finns faktiskt. Friheten och man kan göra vad man vill när man vill. Jag trodde aldrig i hela mitt liv att det ska ha gått såhär bra som det gjort med att bo själv med en liten och en hund. Men det går så otroligt bra och vi trivs som fiskarna i vattnet.. Så otroligt skönt!!