Mysigt

2013-04-12 08:17:50 Smulbebisen
» Kommentarer(4) «


Melody sov bra den första halvan av natten, men sen va det kört. Hon va pigg och vände sig fram och tillbaka och va så ledsen för hon inte visste hur hon skulle ligga. Nappen åkte in och ut och tillslut fick jag lägga henne i min famn och det tog inte många sekundär så somnade hon gott. Hon ligger här fortfarande och sover djupt och jag fick upp bilden i huvudet, då hon var alldeles nyfödd. Första natten på BB så kunde hon inte iheller sova och eftersom jag inte kunde resa mig upp ur sängen knappt så tog jag henne i min famn så vi båda fick lite sömn tillsammans. Kan inte förstå att det va så länge sedan vi låg där. Den tiden får man aldrig mer tillbaka men som tur finns den alltid kvar i minnet. Älskar dig, vad skulle jag gjort utan dig <3


MFF Tösen

2013-04-11 10:43:55 Foto & Bild
» Kommentarer(0) «


Förra veckan fick Melody en MFF overall av sin moffa. Mysiga pösiga joggingbyxor och en munkjacka. Visst är hon för söt vår lilla MFF:are..
 
En glad tjej i sina nya mysiga kläder
Det finns ingen som är så fin som du. Oslagbar till tusen <3
Stora ögon och ett underbart leende

Att tänka om

2013-04-11 10:31:00 Mammas & Melodys Vardag
» Kommentarer(0) «


Idag blir det att åka iväg med Jessica för att lämna tillbaka en present som vi köpte här om dagen. Vi har fått tänka om lite och kommit fram till en annan sak som vi ska kolla upp lite mer idag. Kanske finner vi något eller så kanske vi inte alls finner något? Det är så svårt med presenter tycker jag om man inte känner människorna. Hade ju varit en annan sak att köpa till en nära och kära. :)

 
 

Godisnappar

2013-04-10 21:33:11 Mammas & Melodys Vardag
» Kommentarer(0) «


Idag kom äntligen mina tuffa öronhänge med posten. Godisnappar som är så otroligt goda men som jag slutat äta, nu ska dom få pryda mina öron istället :)


En helt underbar dag

2013-04-10 15:05:38 Foto & Bild
» Kommentarer(0) «


Till frukosten så kom kära lilla Leo och hans mamma på besök. Så vi alla åt en mysig frukost tillsammans. Efter frukosten så bestämde jag mig för att Melody skulle få ett morgonbad, då jag själv behövde duscha lite snabbt och Smulis inte var så ren efter gröten så blev det två flugor i en smäll. Vilken tur man har ett badkar, faktiskt det bästa som finns nu ocksp när man kan sitta där tillsammans med sin dotter och plaska och mysa..

Efter badet blev det dags att åka iväg för att storhandla hem massor med middagar och lite mer mat till Smulis. Väl hemma igen och några hundralappar fattigare så är det fullt hus här hemma med tre busiga barn.. :)
 
Leo med dom stora bruna ögonen :)
Melody myser i badet med att läsa lite Pingu
Detta är faktiskt min bok mammy
<3

Hem ljuva hem

2013-04-10 14:49:40 Mammas & Melodys Vardag
» Kommentarer(1) «


I söndags flyttade jag och mina älsklingar hem till vår lägenhet igen, efter att ha bott hemma hosn mamma och pappa ett tag för att komma på fötter efter att Melodys och Zakimbos pappa flyttade här ifrån. Att flytta hem var så otroligt skönt och det har fungerat alldeles utmärkt för oss tre tillsammans..

Denna morgon som varit har vi haft otroligt mysigt tillsammans i lugnet och roet. Vi satte oss i Melodys lekhörna i köket som jag har fixat. Där Melody satte sig till ro med ett litet rån i handen och smaskade på, Zakimbo stod och tittade på och väntade på att Melody skulle tappa något som alltid.. Efter rånet blev det dags för lek och stolj innan frukosten var klar :)
 
Melody & Zakimbo sitter och tittar på varandra
Så gott det är med rån :)
Melody tappade en bit och Zakimbo var snabb som bara den att mumsa i sig det

Melody Smulan

2013-04-08 08:50:00 Foto & Bild
» Kommentarer(0) «


 
 
 
 

Fredag kväll

2013-04-05 19:54:39 Mammas & Melodys Vardag
» Kommentarer(0) «


Himlen är underbart vacker och funderar på en lång härlig runda med vagnen innan det blir mörkt. Men frusen som jag är så lockar det mig inte att frysa mer..


8 månader

2013-04-05 18:11:00 Foto & Bild
» Kommentarer(0) «


Månaderna går fortare och fortare. Nu är det redan åtta månader sedan man låg inne på förlossningen och fick världens finaste gåva i livet. Hur kan man älska någon som är så liten? Den kärleken man har till sitt barn är den största kärleken i livet.
 
 
 
 
 

Napphållare

2013-04-05 14:01:48 Mammas & Melodys Vardag
» Kommentarer(0) «


Melody behövde lite fler napphållare, kostar mycket gör dom alla och då vill man också ha någon man tycker om. Var inne om BabyRingen och hittade dom perfekta napphållarna till snäckisen. Hon älskar ju lappar och här har hon några lappar att pilla på :)


Kroppens resa

2013-04-04 18:19:54 Mammas & Melodys Vardag
» Kommentarer(1) «


Under en graviditet så förändras kroppen. Nu har det snart gått åtta månader sedan Melody kom till världen. Dom första månaderna brydde jag mig inte speciellt mycket om hur jag såg ut då jag hade så ont överallt och tyckte att kakor och godis hjälpte mig för att må bättre. Men slutet av Januari ville jag inte mer må dåligt över min kropp och började skärpa mig istället. Fast att Melodys pappa och jag gick skilda vägar och att det tog så hårt gjorde det inte lättare att skärpa sig. Men jag behövde ju inte må sämre än vad jag redan gjorde liksom? Så jag kämpade och stod emot socker kicken och valde Lördagen som dagen att jag fick äta en sak. Sedan slutet av Januari till nu har jag tappat 8 kg och har nu 5 kg kvar till mitt mål. När jag når mitt mål så kommer kanske ett nytt mål att sättas upp?! Men från den 5 augusti till nu har jag tappat 15 kg. Jag är så otroligt stolt över mig själv att jag har klarat detta så pass bra som jag gjort med tanken på hur livet sätt ut. Man ska aldrig ge upp, man klarar allt bara man ger sig fan på det!


Skopunkten

2013-04-04 16:22:20 Mammas & Melodys Vardag
» Kommentarer(0) «


Jag hade ett par fejk Converce från skopunkten som jag köpte då Melody kom till världen. Jag hann inte använda dom länge från att hela sulan började lossna från tyget. Inget kvitto, men tänkte att jag ändå skulle säga ifrån om det. Slutade med att jag fick välja nya skor och det va ju verkligen lyckat och perfekt. Nya skor utan någon kostnad hurra!! Nöjd :)


Blogg semestern är över

2013-04-04 16:14:11 Familj & Vänner
» Kommentarer(0) «


Vilket underbart härligt vårväder vi har fått nu i några dagar. Och idag så har jag och Jessica passat på att sitta ute med barnen och njutit av värmen och solen..