Finaste

2013-06-29 11:15:45 Foto & Bild
» Kommentarer(0) «


...
 

Glad Midsommar

2013-06-21 09:34:00 Foto & Bild
» Kommentarer(0) «


...
...
...
...
 

Bada i Värmen

2013-06-20 22:29:02 Mammas & Melodys Vardag
» Kommentarer(0) «


 

Måndag morgon!

2013-06-17 10:10:08 Mammas & Melodys Vardag
» Kommentarer(1) «


Natten har varit underbar, Melody har sovit gott och bara haft två gånger hon vaknat snabbt. Så idag är man full med nyladdad energi för en hel vecka. Vädret börjar bli bra här i Malmö igen och vad vi ska hitta på för bus är inget som är planeratn ännu.. Tar dagen som kommer och ser vart den tar oss!
 
Söta lilla snäckan
 Glad tjej :)
 

Inte lätt att vara bebis alltid

2013-06-14 09:17:41 Mammas & Melodys Vardag
» Kommentarer(1) «


Godmorgon!
Natten har inte varit den bästa för mitt älskade hjärta. Hon har haft hög feber och gnällt stup i kvarten, kört nappen runt i munnen och haft händerna där inne hela tiden. Två tänder på en och samma gång är inte det lättaste att ta sig igenom.. Måste göra så fruktansvärt ont :/

Men det är inte bara tänderna som har spökat för Melody utan hennes hosta har kommit tillbaka ännu en gång och idag ska jag och Smulis till farbror doktorn på allergimottagningen igen. Eftersom hon fick en ny medicin och den inte har hjälpt så bra, så ville han lyssna på henne och se vad vi kan göra åt saken denna gången. Kanske en annan medicin? Jag vet inte det återstår att se.
Lilla loppan gick upp långt innan tuppen ännu en dag. Detta är den fjärde dagen vi är inne på. Och denna mamma har endast fått en timme sömn varje natt i fyra dagar nu. Måste ju erkänna att det känns i kroppen att man inte sovit, men efter ett tag får jag tillbaka min energi igen och det är ett väldigt stort plus..
 
Så fin, så älskad

Sjukstuga

2013-06-13 20:48:00 Foto & Bild
» Kommentarer(0) «


Idag har man en liten liten tjej här hemma som inte alls mår så bra. Två tänder är påväg upp på samma gång, hon är riktigt förkyld och har även fått feber nu på kvällen. Smulbebisen sover gott i min varma trygga famn och hon är mycket lugnare än vanligt.. Men Alvedon har hon fått en gång och ska snart få en omgång till innan natten är kommen.. Det är så hemskt när ens allt inte mår bra, och man försöker göra allt man kan i sin makt för att ge henne den bästa trösten. Älskar dig finaste du <3
 
Myser i mammas famn
 Kärleken för dig är så otroligt stor, mamma älskar dig!
 

Syskonen

2013-06-13 20:24:44 Foto & Bild
» Kommentarer(0) «


Melody har blivit mer rörlig av sig och nu har hon börjat att jaga Zakimbo som bara den. Han är super rädd och tycker inte alls om det, då hon kan ta rätt så hårt på honom. Men Zakimbo är en sån otroligt duktig vovve som accepterar henne jätte bra. Vissa stunder är dom så otroligt söta tillsammans och just denna dagen fångade man några stunder på bild..
 
Melody har börjat med att resa sig överallt och ingenstans. Hon har även börjat ta något litet steg och börjat släppa ena handen om det hon håller i för att få balans. Nu går det undan från ingenstans..
 
Dom finaste i världen
 Klappa storebror
Melody tyckte detta va väldigt kul att han satt där i hennes vagn.

Storarummet/Sovrummet

2013-06-13 20:07:23 Foto & Bild
» Kommentarer(4) «


Hejsan hoppsan!
I full fart i helgen så blev även storarummet/sovrummet fixat. Snart börjar hemmet bli mer som man vill ha det och jag är super nöjd redan. Men ännu finns det vissa små detaljer kvar som ska fixat innan det är precis som man vill ha det. Måste köpa kuddar till sängen, fixa med min fotovägg och göra klart hyllan ovanför sängen.. Tv-bänken ska ersättas mot en annan och en större matta ska köpas. Men det är redan mycket som sagt som är klart och nu ska ni få lite före och efter bilder :)
 
FÖRE
 EFTER
 FÖRE
 EFTER
 FÖRE
 EFTER
 EFTER
FÖRE
EFTER
 

Stranden

2013-06-07 14:53:00 Familj & Vänner
» Kommentarer(0) «


Idag innan Melody åkte till pappa sin så var vi en liten snabb runda på stranden i Lomma för att fika och mysa, doppa fötterna i vattnet.. Nu är lilla snäckan hos pappa och mamma hennes saknar henne så otroligt mycket. Kommer bli en helg som blir tung :/
 
...

6 Juni

2013-06-07 09:37:40 Foto & Bild
» Kommentarer(4) «


Igår var äntligen dagen kommen. Den dagen som man har gått och längtat efter i hur många Månader som helst. På Sveriges Nationaldag skulle jag få min dröm tatuering äntligen gjord.. Nu med stolthet ska jag visa upp den tillsammans med det bästa i livet...

Tatueringen är gjort hos Zoi Tattoo här i Malmö. Tatueringen gick på femtusen kronor och är värt vart endaste liten krona.. Etttusenfemhundra i presentkort fick jag ju av Melodys pappa, så det var en stor hjälp till att kunna göra den.. Tatueraren heter Pekka och är en sån otroligt kanon kille som är verkligen en KONSTNÄR. Jag var super nervös att Tatueringen inte skulle bli bra "då alla mina andra är SKIT" Men innan vi började lovade han mig att jag skulle bli nöjd. Och att lova sin kund det då måste man verkligen veta att man är GRYM! Tusen tack för ditt otroliga arbete Pekka..

Melodys pappa kom efter jobbet och satt där tillsammans med mig i smärtan. Det är jag jätte glad över att slippa sitta där själv, känns ju alltid bättre då man har någon annan med sig att kunna prata sig igenom smärtan med.. I slutet trodde jag att jag skulle dö av smärta då han gjorde texten. Men man har ju fött barn? Då klarar man ALLT!
 
...
...
...
...

Orginalbilden

Fredag Morgon

2013-06-07 09:13:33 Mammas & Melodys Vardag
» Kommentarer(0) «


Godmorgon!
Natten har inte varit den bästa för min lilla Prinsessa. Hon har haft hemska drömmar och vaknat stup i kvarten med tårar som sprutade och så fort jag tog upp henne i min famn kom hon till ro och somnade med en gång igen.. Man får så ont i hjärtat när man ser sitt allt ledsen i panik och rädsla..

Men morgonen har varit ljuvlig och fantastisk. Jag gjorde som vanligt en macka till Melody och kände själv inte för någon macka till mig, så jag tog mig en Nektarin istället. När Melody hade ätit upp sin macka tittade hon på mig "men hallå mamma, jag då?" Jag tog Nektarinen till henne så hon skulle få smaka lite, men hon ville inte jag skulle hålla i den? Nä hon kan ju själv? Så där satt hon och åt nektarin hahah.. Så jäkla söt att man smälter <3
 
...

...
...
...
...

Nya åket

2013-06-05 20:06:00 Mammas & Melodys Vardag
» Kommentarer(0) «


För ett litet tag sedan fick Melody en ny vagn. Jag tröttnar snabbt som ni har märkt och hon är nu uppe i 9 vagnar på 10 månader. Men nu har jag äntligen fått tag i just den vagnen som inte finns att köpa mer i affärerna. Med ett vitt chassi och i färgen PP Black/Pink. Jag är så otroligt nöjd och kommer att vårda denna vagnen med grymt mycket kärlek..
 
För att få den lite mer spciell så ser ni namet och året hon är född :)
...
...

Kungsparken

2013-06-05 19:01:10 Familj & Vänner
» Kommentarer(0) «


Idag har Melody, Pappa & Jag varit i kungsparken i Malmö för att ta en härlig promenad ännu en varm dag här i Skåneland. Riktigt skönt att få röra på fläsket men samtidigt bara ta det lugnt och njuta av nuet. Melody vaknade ganska så snabbt och fick syn på alla fåglarna som alltid. Pekar och pratar, frågar man var pippi är så pekar hon för fullt mot dom. Lilla finaste tjejen, idag blev du hela 10 månader stor. Det är inte klokt att tiden får gå så fort som den gör. Älskar dig!
 
Mitt i stan finns så otroligt fina parker
...

Ankmamma med barn
Ankpappa simmar lugnt och fint i det fina vädret
Nyvaken Melody
Daaa daaa daa
...
Mor & Dotter
Daa daa
...
...
:)
Happy Little Sunshine
Moffa & Smulis

10 månader

2013-06-05 18:34:09 Foto & Bild
» Kommentarer(0) «


Var tar tiden vägen?
10 Månader idag <3
Stora tjejen min

Beijers Park

2013-06-05 08:36:00 Familj & Vänner
» Kommentarer(0) «


Igår åkte pappa och jag till beijers park för att ta en härlig promenad där i det fina vädret tillsammans med Melody. Melody satt jätte fin i vagnen och tittade upp mot trädtopparna och pekade. Vi såg även massor med ankor som hon blev jätte intrresserade av. Men när vi skulle gå därifrån blev det tårar och skrik för hennes del..

Det är så mysigt att göra saker tillsammans med Melody. Mest nu när man kan prata och hon förstår mer än att bara titta. Vi gick förbi en jätte fin buske "som jag kan namnet på, men inte kan stava till" Melody tittade och när jag frågade var är blomman så pekar hon på busken.
 
Melody och jag luktar på blommorna
Sånt hav av lila blommor :)
Världens bästa Moffa och världens bästa Smulis
Mamma & Dotter
Alltid vi <3
Tittar på ankorna
Ankmamma ligger och solar

En dag i Lund

2013-06-03 21:43:03 Familj & Vänner
» Kommentarer(1) «


Idag har jag, Melody, Leo och Jessica varit i den lilla staden Lund och shoppat både till barnen och till sig själv. Efter flera timmars gående ute i det fina vädret fram och tillbaka från butik till butik känner man sig väldigt nöjd med sina köp.. :)


Snipp snapp slut!

2013-06-03 00:04:14 Mammas & Melodys Vardag
» Kommentarer(0) «


God natt fina läsare!
Nu säger vi äntligen god natt här hemma. En liten Melody på tvären i mammas säng sover nu hur gott som helst efter en kanon dag!

Vi började dagen med en loppis söndag ute på landet där vi fynda lite små saker till hemmet och sedan åkte vi vidare på en lekplats ute i det höstliga vädret..

Det har fått flytta in två små söta hus möss i köket som sitter fint på soffan. Mössen hade andra kläder på sig som va röda, men rött passade inte in i köket så det gällde att komma på en snabb lösning. Klänningen är ett par strumpor som jag klippt i.. Hihi gäller att använda sin fantasi helt enkelt..

Något mer som är nytt är min otroligt fina älskade gamla kista som jag kommer att ha som ett soffbord. Det andra soffbordet läggs ut på blocket i veckan och nu funderar jag skarpt på att måla min älskade kista vit och skapa lite shabby chic över det hela.. Eller så låter jag den få bli som den är. Ska fundera nu i natt :)


Lär sig snabbt!

2013-06-02 10:52:00 Mammas & Melodys Vardag
» Kommentarer(0) «


Smulisen lär sig saker och ting väldigt snabbt när man visar. Hon är grym på att försöka apa efter en om man visar något spännande hihi. Frågar man Melody nu "Var är blomman, Melody?" Så pekar hon på tapeten och säger Da eller så kan man fråga: "var är pippin?" Så pekar hon också mot tapeten. Men detta är även ute i det fria då man visat henne saker som blommor och fåglar. Sjunger fåglarna uppe i trädkronorna så tittar hon upp och pekar och säger da..

Jag har även försökt att lära Melody att vissla. Så nu när man visslar så apar hon efter. Det är inte alltid det där "visslande ljudet" kommer men det har ju gjort det några gånger faktiskt. Hon är så söt när hon försöker hihi..
 
Melody, var är blomman/pippin?!
(Mamma visslar först, Melody gör likadant som mamma sin)

Frukost Söndag

2013-06-02 09:46:25 Mammas & Melodys Vardag
» Kommentarer(0) «


Godmorgon på er!
Efter dom här dagarna med en gnällig bebis och som bara velat sova en gång om dagen och ett stort projekt med köket så vaknade jag upp helt utsliten och trött, tänkte tyst för mig själv att detta måste vara en dröm låt mig få somna om. Men nä det var ingen dröm gick upp och hämtade Melody i sin säng som satt där och tittade på spökena som hon har i sin mobil.. Upp till min säng för morgonmyset som gör en så förbannat pigg och glad. När vi myst i ungefär en halvtimme så är det frukost som står på schemat..

Då Melody äter välling om nätterna så är hon inte så där jätte hungrig iheller när man vaknar. Men tycker ändå hon kan försöka äta lite antingen är det mackor eller så blir det ett rån om det inte fungerar med en macka.. Hon tvärvägrar gröten på morgonen och vill bara slänga bort skeden när man kommer.. Inte så road av att mamma ska mata mer kanske? Hihi eller så är hon inte hungrig eller kanske trött på gröt helt enkelt?!

Denna morgonen har varit helt fantastisk då man går upp till köket och möts av ett helt nytt fräscht snyggt kök. Jag är sp nöjd så jag finner inga ord. Och den där kökssoffan är så otroligt skön att sitta i också så NÖJD! pricken över i.et som det kallas så fint.
 
Frukost dax

Före - Efter

2013-06-01 20:45:30 Foto & Bild
» Kommentarer(2) «


Äntligen är köket klart!!
Vilken skillnad det kan bli med bara lite färg och tapet, man behöver inte riva ut ett helt kök bara för att det ska bli bra. Jag är så otroligt nöjd över köket att jag nästan kan tänka mig att bo där inne hela tiden hihi. Det är inte bara väggarna och luckorna som är skillnad utan Melody har fått en ny stol och på hennes stol har vi gjort hennes handavtryck, lite mer personligt och det finns ingen i hela världen som har en sån. Sedan istället för fyra stolar och ett köksbord så har vi nu en kökssoffa. LOVE IT!!!
 
FÖRE
EFTER
FÖRE
...
EFTER
...
FÖRE
EFTER
Den underbara tapeten som Melody ÄLSKAR
Köksoffan <3
Melodys nya stol
Finaste händerna i världen <3


Lördag

2013-06-01 16:33:58 Familj & Vänner
» Kommentarer(0) «


Hejsan hoppsan fallerallela!
Idag har det varit ett underbart väder på förmiddagen och lite in på eftermiddagen. Vi hann att njuta av det fina vackra vädret tills himlen bara öppnade sig och regnet föll ner över våran stad. Mamma, pappa, jag och Smulbebisen har varit iväg på en liten tripp till Bersebäck och fikat lite ute i det gröna sköna. Sedan tog vi en tripp ner till stranden där Melody för första gången har badat fötterna i havet. Havet var faktiskt riktigt varmt och skönt, nästan så man ville ta av sig och hoppa i helt..
 
Glad flicka som ska på äventyr
Mommo & Moffa
Lycklig som får vara ute i det underbara vädret
Smulan & Mommo
Smulis Mommo Moffa
Mamma jag kan stå
Mamma älskar dig
Melody doppar fötterna
...
Upp till pippifåglarna